Vierastalot Vamosissa

Fabrikan vierastalot 

Tarina

Fabrika rakennettiin noin 1860 uudenaikaiseksi  ja väljäksi oliivipuristamoksi aikana, jolloin Vamos oli Sfakian länin pääkaupunki. Noin 1920-luvulla puristamosta tuli hani, pieni majatalo, jonka kellarissa oli tallit matkustavien hevosille ja ylempänäpandoheio, tila, jossa sekä majoituttiin että syötiin että käytiin kauppaa. Myöhemmin, noin 1930-luvulta rakennuksessa toimi manaviko, vihanneskauppa, kahvila ja  teurastajan tilat. 1950-luvulla rakennus autioitui, kunnes Nikos ja Lola Frantzeskakis entisöivät sen vuonna 1995. Nyt rakennuksessa on kolme huoneistoa ja niiden takana edelleenkin oliivipuristamo, joka toimii kesäkeittiönä ja graafisena ruokakurssien pitopaikkana ja näyttelytilana.

 

 

Kaikissa Fabrikan huoneistoissa on parveke, sähkölämmitys, ilmastointi, takka ja sähköllä toimiva vedenlämmitysjärjestelmä. Pohjakerroksessa on kivilattia, ylemmissä puulattiat.

Pieni keittiö on varustettu keittotasolla, pienellä uunilla, mikroaaltouunilla, veden-ja kahvinkeittimillä, leivänpaahtimella  sekä perusvälineistöllä.  Huoneistoissa on lisäksi langaton internet, ilmastointi ja sähkölämmitys. Siivooja käy kuusi kertaa viikossa, liinavaatteet vaihdetaan kaksi kertaa viikossa.  Talvella  takkapuut sisältyvät hintaan.

Fabrika 1 ja Fabrika 2

ovat kolmessa kerroksessa, joita puiset portaat yhdistävät. Keskikerroksessa on oleskelutila, jossa takka keittonurkkaus sekä kulku terassille. Parvella on vessa ja kaksi makuupaikkaa, alakerrassa, jonne oma sisäänkäynti, on kylpyhuone sekä toinen makuutila. Toinen sängyistä on parisänky, toinen koostuu kahdesta erillisestä sängystä.

(jos videot eivät avaudu, lataa sivu uudelleen)

 

 

Fabrika 3

 

on kahdessa kerroksessa. Yläkerran makuutiloihin johtavat puiset portaat. Kylpyhuone ja  terassi ovat myös ylhäällä. Alhaalla on oleskelutila, keittiönurkkaus ja takka.

 

 

Fabrika Farmin vierastalot

 

Farmi  sijaitsee kylän yläpäässä rauhallisessa, ikivanhojen kiviaitojen ympäröimässä suuressa oliivitarhassa, jossa isäntäperheen lisäksi  asuu kanoja, kukkoja, hanhia, pari lammasta, koira ja kissoja. Sinne on kylän keskustasta noin 700 m. Huoneistoissa käy siivoojaa kuusi kertaa viikossa. Takkapuut sisältyvät hintaan.

Fabrika Farmin päätalossa on yksi vuonna 2011 valmistunut huoneisto.  Kaksi kerrosta, kumpikin kerros on avointa tilaa. Isossa alakerran huoneessa on oleskelutila, takkanurkka, minikeittiö ja suihkulla varustettu kylpyhuone sekä käynti suurelle oleskeluparvekkeelle. Yläkerta on tilava makuuhuone (kaksi erillistä vuodetta), jossa on iso erillinen kylpyhuone ja käynti isolle oleskeluparvekkeelle, josta näköala  kylään ja oliivilehtoihin.  Alakerrassa yksi varavuode.  Huoneistoon voidaan majoittaa 2+1. TV, internet, ilmastointi. Sopii perheille. Vapautunee 2016.

Fabrika Farmin huvilassa  on kaksi huoneistoa 2+2:lle. Kummassakin on kolme huonetta, joista kaksi on makuuhuonetta, lisäksi kaksi kylpyhuonetta. Alakerran oleskelutilasta on käynti toiseen makuuhuoneeseen  erillisine vuoteineen sekä suihkulla varustettuun kylpyhuoneeseen. Oleskelutilassa on keittiönurkkaus, takka ja käynti patiolle. Yläkerrassa ilmastoitu makuuhuone, jossa parivuode, iso kylpyhuone ja käynti parvekkeelle, josta hieno näköala. TV ja internet. Huoneistot valmistuivat 2012 joulukuussa.

Pihalla hyvät parkkitilat.

 1-IMG_6319

 

Hinnat 2017

Jos varaat ennen vuoden 2016 loppua, saat 10 % alennuksen!  

Seuraavat hinnat ovat voimassa vuoden 2017 loppuun:

–    1o.1.-31.3. kaksi henkeä vierastalossa  65 €/ yö

–     1.4.-14.7.  kaksi henkeä vierastalossa 75 €/yö

–     15.7.- 30.8. kaksi henkeä vierastalossa 85 €/yö

–     1.9.- 30.10. kaksi henkeä vierastalossa 75 €/yö

–      1.11.-20.12.  kaksi henkeä vierastalossa 65 €/yö

–      21.12.-9.1.16 kaksi henkeä vierastalossa 85 €/yö

Kolmas henkilö 10 €/yö, neljäs 10 €/yö.

Uudelleen perheen vieraaksi saapuvat saavat 5 % alennuksen!

Jos asiakas on oikeutettu kahteen eri alennukseen, huomioidaan isompi, ei  molempia.

Aamiaisen voi tilata erikseen etukäteen. Se toimitetaan huoneistoon korissa 3 x viikossa.

Kori sisältää kahvia ja teetä, jogurttia, hunajaa, marmeladia, leipää, munia, hedelmiä, juustoa/leikkeleitä, tomaattia tms. Korin  viikkohinta/hlö on  30 €.

Kerro meille milloin haluaisit tulla niin varaamme sinulle majoituksen. Varaa tästä!

Varaus astuu voimaan kun olet maksanut 10 % varausmaksun Kreetan Keittiön tilille.  Loppusumma maksetaan paikan päällä.

 

Varausehdot

–          varatessa maksetaan 10 % varausmaksu, loput paikan päällä Nikos Frantzeskakisille tai hänen nimeämälleen edustajalle.

–          jos asiakas peruuttaa varauksen ja varauksen alkamiseen on aikaa enemmän kuin 30 päivää, menee vain varausmaksu, jota ei palauteta. Jos varauksen alkamiseen on aikaa 30-15 vrk, peritään 50 % koko summasta ja jos  peruutus tulee alle kahden viikon, koko summa.

–          Vamosiin saavuttaessa on kohtauspaikkana taverna Blumosifi päätien varressa sen aukioloaikoina. Muutoin sopimuksen mukaan.

Kysy varaustilannetta täältä!

Ajo-ohjeet: klikkaa niin saat vastauksen.

 

Tilaa uutiskirje täältä! 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × three =

Mitä kirjaimia ja numeroja näet? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
tammikuu 16, 2018, 9:33 pm
Sadetta
Sadetta
12°C
Tuntuma: 7°C
Ilmanpaine: 1020 mb
Kosteus: 93%
Tuuli: 6 m/s L
Puuskissa: 6 m/s
Aurinko nousee: 7:32 am
Aurinko laskee: 5:35 pm
Ennuste tammikuu 17, 2018
Päivällä
Puolipilvistä
Puolipilvistä
17°C
Tuuli: 6 m/s L
Puuskissa: 9 m/s
Ennuste tammikuu 18, 2018
Päivällä
Verrattain pilvistä, sadekuuroja
Verrattain pilvistä, sadekuuroja
14°C
Tuuli: 8 m/s LPL
Puuskissa: 12 m/s