Katkarapusaganaki

katkarapusaganaki

Yhteen annokseen tarvitset

  • noin 70 g katkarapuja
  • 1 iso tomaatti lohkoina
  • ¼ sipuli suikaleina
  • 1/3 paprika suikaleina
  • oliiviöljyä
  • n. 70 g fetaa muruina

Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä sipuli. Lisää paprika isoina suikaleina ja tomaatti lohkoina. Kun tomaattikin on kypsynyt hyvin, lisää katkaravut, pyöritä niitä pari minuuttia kuumassa seoksessa ja lisää sitten juusto. Sammuta levy ja anna saganakin asettua.

Kesällä voi tehdä tämän myös grillissä. Laita kaikki aineet yhtä aikaa alumiinipaperiin nyytiksi ja nyytti hiillokselle tulemaan.

Minulla on tapana lisätä tähän muitakin juustoja ja usein myös joko lusikallinen smetanaa.

Oheinen kuva on otettu To Proto Helidoni-tavernassa. Lue koko blogi-kirjoitus täältä!

http://www.kreeta.info/blogi/etusivu/merjan-keittio-to-proto-helidoni-ensimmainen-paaskynen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 + seven =

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
syyskuu 21, 2017, 11:44 am
Verrattain selkeää
Verrattain selkeää
25°C
Tuntuma: 23°C
Ilmanpaine: 1020 mb
Kosteus: 60%
Tuuli: 12 m/s L
Puuskissa: 12 m/s
Aurinko nousee: 7:10 am
Aurinko laskee: 7:21 pm
Ennuste syyskuu 22, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
26°C
Tuuli: 5 m/s LPL
Puuskissa: 6 m/s
Ennuste syyskuu 23, 2017
Päivällä
Selkeää
Selkeää
27°C
Tuuli: 3 m/s IPI
Puuskissa: 5 m/s