Korjaa sato

1-Oliiviseminaari 169

Kun olet valinnut tarhan ja puun sekä maksanut, saat kuvan puustasi sekä todistuksen oliivipuun kummiksi ryhtymisestä. Kun haluat tulla noutamaan öljysi, kerro siitä meille niin informoimme viljelijää saapumisestasi ja varmistamme että  sekä viljelijä että öljy odottavat saapumistasi.

Voit myös niin halutessasi  osallistua  ruokamatkalle tai ottaa kauttamme yhteyttä viljelijään ja sopia hänen kanssaan osallistumisestasi juuri  tietyn tarhan oliivien poimimiseen. Nopean  tietopaketin oliiviölystä ja kreetalaisesta kulttuurista/ruokakulttuurista saat vaikkapa Vamosin kylässä päivän ruokakurssilla. 

Oliivipuun kummius on hieno lahja!

Ilahtuisikohan joku  ystävistäsi tai läheisistäsi oliivipuusta ja haluaisi solmia kestävät siteet puuhun ja maahan? Päivänsankari, hääpari, kummilapsi, työkaveri, kreikkafani? Olisiko työpaikkasi kokoavana ja elähdyttävänä voimana yhteinen oliivipuu?

Vuoden pituinen oliivipuun kummiusjakso maksaa 60 €. Saat sillä 3 litraa hyvää oliiviöljyä vuodessa kunhan noudat!  Jos maksat 60+35 €, postitamme öljyn. Muistamme sinua kolmesti vuodessa kummikirjeellä, emme useammin. Osoite-ja muita  tietojasi emme jaa kenenkään kanssa, ole huoletta!

Ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × 3 =

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
lokakuu 23, 2017, 10:59 am
Selkeää
Selkeää
21°C
Tuntuma: 19°C
Ilmanpaine: 1010 mb
Kosteus: 72%
Tuuli: 7 m/s L
Puuskissa: 7 m/s
Aurinko nousee: 7:36 am
Aurinko laskee: 6:38 pm
Ennuste lokakuu 24, 2017
Päivällä
Verrattain pilvistä, sadekuuroja
Verrattain pilvistä, sadekuuroja
21°C
Tuuli: 4 m/s L
Puuskissa: 8 m/s
Ennuste lokakuu 25, 2017
Päivällä
Sadekuuroja
Sadekuuroja
19°C
Tuuli: 2 m/s PI
Puuskissa: 3 m/s