Päivitä oliiviöljytietosi 2000-luvulle

kirja_etu_822x350

 

Oliiviöljyä ei enää valmisteta puristamalla vaan erottamalla. Siitä seuraa monta muutosta käsityksiimme oliiviöljystä ja sen hyvyydestä. 

Päivitä oma oliiviöljytietoutesi tälle vuosituhannelle, niin osaat valita aitoa tavaraa kaupan hyllystä. Ensimmäistä puristusta ei ole koskaan ollutkaan. Väärinkäsitystä kaikki tyynni.

Entä sitten kylmäpuristus?

Onko sekin vain myytti?

Johdatetaanko meitä kuluttajia harhaan ja mikä onkaan totta? 

Onko kauppojemme hyllyillä manipuloituja öljyjä? 

Saat vastaukset näihin ja moniin muihin polttaviin kysymyksiin

uudessa e-kirjassani  

 

NEITSYTÖLJYN MUSTATTU MAINE

 

1-Koko näytön kaappaus 20.1.2016 112933

Kun ymmärrät millaisen polun oliiviöljy kulkee

matkallaan puusta kaupan hyllyyn ja kuluttajan keittiöön

 ja kun vielä ymmärrät miten erilaisia nämä polut ovat

suurissa tuottajamaissa Espanjassa, Italiassa ja Kreikassa,

 silloin tiedät miksi meille kuluttajille tarjotaan sitä mitä tarjotaan ja

 missä se hyvä öljy luuraa.

 

Kysyt varmaan mikä minä olen asiasta puhumaan? Minäpä kerron: rakastuin kreetalaiseen mieheen, jolla oli oliivipuita ja oliivitarhoja. Rakastuin itse oliivipuuhun, sen kauneuteen ja sen ikuisuuteen. Asuin yli kaksikymmentä vuotta Kreikassa ja totuin oliiviöljyn käyttöön, korjasimmehan sadon huolellisesti joka talvi. Sitten muutin Suomeen ja löysin kauppojen hyllyiltä vain kehnoa öljyä. Aloin salapoliisiksi ja lähdin selvittämään syitä. No, matkalla minusta tuli oliiviöljyn sisäänostaja, joka italialaisilta kollegoiltaan kuuli jo 20 vuotta sitten miten liukasta bisnestä tehdään. Silloin vain ei kukaan uskonut. Tämä kirja on kertomus tuosta salapoliisityöstä lisättynä kokemuksilla, jotka sain oliiviöljyn maahantuonnissa sekä pyörittäessäni ravintolaa, jossa lähes ainoana rasvana oli oliiviöljy. Olen opettanut oliiviöljyn käyttöä ruoanlaitossa ja edelleenkin oma kotikeittiöni perustuu Välimeren ruokavaliolle. Tässä kirjassa on parinkymmenen vuoden aikana kertynyt tietotaito, joka tekee jokaisesta lukijasta jo viisaan ja osaavan kuluttajan.

Hankkimalla kirjan

  • ymmärrät oliiviöljyn valmistuspolun
  • osaat valita hyvän oliiviöljyn
  • etkä enää tee hukkaostoksia
  • sinulla on perusteltua tietoa
  • opit käyttämään öljyä ruoanvalmistuksessa
  • ja saat käden käänteessä aikaan entistä herkullisempia ja terveellisempiä aterioita
  • hyvä oliiviöljy tuo sinulle kokonaisvaltaisen hyvän olon
  • saat sisäisen hehkun, ihosi hohtaa ja saat jopa saada kuivan ihosi kuriin
  • pintaverenkiertosi toimii ihanteellisesti ja seksielämäsi saattaa parantua
  • synnytät terveempiä lapsia ja aivosi toimivat paremmin
  • sydämesi iloitsee ja muistisairauksien ja syövän uhka pienenee
  • ruoansulatuksesi paranee
  • hyvä olo näkyy silmien pilkkeenä
  • tätä kaikkea kannattaa tavoitella
  • aivan huomaamattasi sinusta on tullut oliiviöljyjen asiantuntija
  •  ostettuasi kerran e-kirjan pysyt ajan tasalla, sillä saat kirjan uudet päivitykset sähköpostiisi. Lukeminenkin on helppoa, talletat vain kirjan koneellesi ja luet milloin haluat!

1-Koko näytön kaappaus 20.1.2016 112933

Oliiviöljyä on manipuloitu  kautta vuosituhansien.

Vihreä oli tavoitellumpaa kuin keltainen jo keisariaikojen Roomassa.

Nykymetodit ovat uusia, mutta tavoite on sama: saada parempi hinta ala-arvoisesta.

Meidänkin kauppojemme hyllyt notkuvat eri tavoin paranneltujen merkkien painosta.

Parannelluissa vain ei ole maku kohdallaan eikä siitä ole hyötyä terveydelle.

Kerron kirjassani NEITSYTÖLJYN MUSTATTU MAINE – totuus extra virginistä sen,

 mitä siitä et tiedä, mutta mitä olisi syytä tietää, jotta kuluttajana osaisit vaatia parempaa

eikä sinua höynäytettäisi enää.

Sinulla nimittäin on testiväline aina mukanasi – oma kieli. Se on tarkka mittari.

Oliiviöljy ei ehkä kuulosta kovin mediaseksikkäältä aiheelta, johon perehtyä,

mutta muistutan sinua siitä minkä olet joskus aikaisemminkin kuullut:

Oliiviöljy ja oliivipuu ovat sivistyksemme kulmakiviä ja kummankin symboliarvo on suuri.

Eurooppalaisten korkeakulttuurien talouden perustana oli oliiviöljykauppa,

joka rasvasi talouden rattaita aina mineraalipohjaisten öljyjen tuloon saakka.

Koneiden aikakaudella oliiviöljystä tuli enemmän ja enemmän lääke-ja ravintoaine,

jonka voittokulku keittiössä alkoi toisen maailmansodan jälkeen.

Oliiviöljykaupasta tuli mafian pelikenttä

samalla kun tutkimus kiinnostui ensin sen rasvoista ja nyt polyfenoleista.

Kymmenisen vuotta sitten löydetty oleokantaali on osoittautunut varsinaiseksi ihmeaineeksi,

mutta meillä siitä ei edes puhuta.

Näistä ja monista muista oliiviin ja oliiviöljyyn liittyvistä asioista kerron uudessa kirjassani,

joka aikaisemmista poiketen on e-kirja.

Annan myös reseptejä sekä toista sataa vinkkiä öljyn käyttöön,

kuuluihan se ennen vanhaan kotiapteekkiin.

Nykytutkimus vain vahvistaa sen perinteisesti tunnettuja käyttötarkoituksia.

1-HBK5_1a (1)

Voit nyt saada kirjan tutustumishintaan

24,90 €

Saat lisäksi Pienen lajikeoppaan, jotta et enää ostaisi sikaa säkissä vaan osaisit valita. Lajikeoppaita en ole vielä maailmalla nähnyt yhtäkään, joten tämä on oman alansa tiennäyttäjä.

1-PBK8_1a (1)hinta 5,90 €

Saat lahjana myös reseptivihkosen, jossa on helppoja oliiviöljyyn pohjautuvia, houkuttelevia reseptejä ja kuvia

1-PBK13_1 (2)hinta 14,00 €

Siis kaikki ylläolevat nyt vain 24,90 €

Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Et tarvitse lukulaitteita tai erityisiä ohjelmia lukeaksesi kirjan.  Klikkaa tätä linkkiä ja käy maksamassa. Saat saman tien linkin, josta voit ladata kirjan koneellesi. Lataat sen vain koneellesi tai tabletille tai muuhun mobiililaitteeseen  ja voit lukea sitä missä sitten liikutkin. Kirjastoa ei tarvitse enää kantaa mukana.

Saat myös 14 päivän Rahat takaisin-tyytyväisyystakuun! Voit palauttaa kirjan jos et ole tyytyväinen ja saat rahat takaisin. En kysy selityksiä.

Lupaan myös jatkossa kirjaan tulevat päivitykset ilmaiseksi jokaiselle, joka on kirjan ostanut. Tämä lupaus on voimassa niin kauan kuin kirjaa myydään!   Ymmärrätkö tämän arvon? Jos ostat painetun kirjan, et saa uutta painosta ilmaiseksi. Mutta tämän kirjan päivitykset saat.

Uskallatko ottaa riskin ja tutustua? 

Voit vaikka tykätä–

Otosta kannattaa harkita, jos olet sattunut ostamaan kaupasta pahalta maistuvaa oliiviöljyä.

  • Tiesitkö, että suurin osa markkinoillamme olevista extra virgin-oliiviöljyistä ei täytä neitsyen laatuvaatimuksia?
  • Tiesitkö, että termi kylmäpuristuksin on kyseenalainen?
  • Tiesitkö ettei extra virgin ole laadun tae?
  • Tiedätkö mistä extra virginin sitten tunnistaa?
  • Oletko uskonut, ettei oliiviöljyssä ei kannata paistaa, se tuhoaa ravintoarvoja
  • Sinulle on myös väitetty, että rasvaista kalaa ei kannata öljyssä paistaa…

Kirjassani kaadan yllä olevan kaltaisia myyttejä vielä paljon lisää.

Löydät kirjasta myös hyviä vinkkejä

  • yli 20 vinkkiä ruoanlaittoon, leipomiseen ja säilöntään
  • yli 40 terveyteen liittyvää vinkkiä
  •  noin 30 vinkkiä ihon hoitoon
  • parisen kymmentä vinkkiä kodin ja puutarhan hoitoon
  • kymmenisen vinkkiä kotieläimille

1-Koko näytön kaappaus 20.1.2016 112933

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten − five =

Mitä kirjaimia ja numeroja näet? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
joulukuu 17, 2017, 11:34 pm
Verrattain pilvistä
Verrattain pilvistä
14°C
Tuntuma: 10°C
Ilmanpaine: 1020 mb
Kosteus: 87%
Tuuli: 6 m/s L
Puuskissa: 6 m/s
Aurinko nousee: 7:27 am
Aurinko laskee: 5:13 pm
Ennuste joulukuu 18, 2017
Päivällä
Melkein pilvistä, sadekuuroja
Melkein pilvistä, sadekuuroja
17°C
Tuuli: 4 m/s L
Puuskissa: 6 m/s
Ennuste joulukuu 19, 2017
Päivällä
Melkein pilvistä
Melkein pilvistä
14°C
Tuuli: 4 m/s LPL
Puuskissa: 6 m/s