Papukeitto fasoláda

1-IMG_7298-001

Tuhti fasoláda on vegaani alusta loppuun

Seuraavan ohjeen mukaan saat noin 4-6 annosta nälän taittavaa tuhtia papukeittoa:

–          250 g valkopapuja, liotetaan 12-24 h vettä vaihtaen 12 h välein

–          1-2 sipulia hienoksi silputtuna

–          1 dl oliiviöljyä

–          250 g tomaattia (tai 150 g tomaattimurskaa ja lasillinen tomaattimehua)

–          1 varsi-tai lehtisellerin varsi pilkottuna

–          1-2 porkkanaa paloina (ja pieni pala vihreää paprikaa silputtuna)

–          ripaus chiliä

–          suolaa

Heitä papujen liotusvesi pois ja laita kattilaan puhdasta vettä.  Keitä siinä valkopapuja, kunnes ne alkavat hajota. Kaada oliiviöljy toiseen kattilaan ja kuullota siinä sipulit. Lisää tomaatti ja kypsennä, kunnes tomaatin neste on haihtunut. Lisää pilkotut porkkanat, selleri paloina sekä pavut keitinliemineen. Kypsennä, kunnes viimeisetkin pavut ovat pehmeitä ja hajoavat. Lisää suola vasta tässä vaiheessa.

 

Lue koko artikkeli täältä! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä kirjaimia ja numeroja näet? *

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
kesäkuu 24, 2017, 3:03 am
Selkeää
Selkeää
22°C
Tuntuma: 24°C
Ilmanpaine: 1020 mb
Kosteus: 93%
Tuuli: 2 m/s L
Puuskissa: 2 m/s
Aurinko nousee: 6:09 am
Aurinko laskee: 8:43 pm
Ennuste kesäkuu 25, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
32°C
Tuuli: 1 m/s P
Puuskissa: 3 m/s
Ennuste kesäkuu 26, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
32°C
Tuuli: 2 m/s PPL
Puuskissa: 3 m/s