Tietosuojaseloste

 

 

 

Rekisterinpitäjä on Kreetan Keittiö ABC, Myllärinkatu 3 E 43, 37100 NOKIA, Suomi.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa on Merja Tuominen-Gialitaki, +35850 3888 381, sähköpostiosoite merja@kreetanmaku.fi

Rekisterin nimi on Kreetan Maku-verkkopalveluiden käyttäjärekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on KreetanMaku-verkkopalveluiden käyttäjien asiakassuhteiden kehittäminen, ylläpitäminen, hoitaminen, analysointi, markkinointi, tilastointi sekä Kreetan Maku-palvelujen tuottaminen, tarjoaminen ja kehittäminen.

Rekisterin tietosisältö: Palvelussa käsittelemme seuraavia tietoja: henkilötiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, muut käyttäjän antamat tiedot. Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käyttää tietosuojalain sallimissa rajoissa Kreetan Keittiö ABC:n omissa rekistereissä.

Henkilötietoja kerätään käyttäjiltä rekisteröitymisen yhteydessä ja palveluja käytettäessä.

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei käyttäjä ole antanut siihen erikseen lupaa.

Tietoja ei siirretä eikä luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tiedot kerätään palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokantoihin pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt.

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 pykälän mukaan oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja on henkilörekisteriin tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sekä kirjallisesti että sähköpostitse. Kirjallinen tulee osoittaa allekirjoitettuna seuraavaan osoitteeseen: Kreetan Keittiö ABC/Merja Tuominen-Gialitaki, Myllärinkatu 3 E 43, 37100 NOKIA. Sähköpostitse pyyntö osoitteeseen merja@kreetanmaku.fi

Käyttäjällä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö toimitetaan samoin kuin yllä oleva tarkastuspyyntö.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä kirjaimia ja numeroja näet? *

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
elokuu 20, 2017, 8:52 am
Verrattain selkeää
Verrattain selkeää
23°C
Tuntuma: 23°C
Ilmanpaine: 1010 mb
Kosteus: 77%
Tuuli: 3 m/s L
Puuskissa: 3 m/s
Aurinko nousee: 6:47 am
Aurinko laskee: 8:06 pm
Ennuste elokuu 21, 2017
Päivällä
Verrattain selkeää
Verrattain selkeää
33°C
Tuuli: 4 m/s LPL
Puuskissa: 6 m/s
Ennuste elokuu 22, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
31°C
Tuuli: 3 m/s PPL
Puuskissa: 6 m/s