Viiniseepiaa

Seepiaa fenkolin kera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso  video valmistuksesta!

Ja toinen perkauksesta..!    heiluvat ja ovat epätarkkoja, mutta eiköhän niistä kuitenkin selviä miten homma etenee.

 

Viinillä sammutettua seepiaa

–          1 kg seepioita,  perataan ja pilkotaan haarukkapaloiksi

–          1 sipuli

–          1-2 valkosipulin kynttä

–          100 g oliiviöljyä

–          noin1 ½ – 2 dl viiniä, suolaa, pippuria,

–          1,5 dl fenkolia

–          n. 300 g pilkottua kypsää tomaattia

–          (mustetta)

–          1 rkl tomaattipastaa sekoitettuna n. 1,2 dl vettä

Siivoa seepiat ja laita kattilaan. Kypsennä omassa nesteessään kunnes valkoisia ja tukevia. Lisää öljy, sipuli, valkosipuli. Käristä sekoittaen ja kun sipuli on pehmennyt, lisää viini, fenkoli, suola ja pippuri sekä tomaatti.  Laske lämpötilaa ja anna kypsyä vielä noin tunnin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä kirjaimia ja numeroja näet? *

Viimeisimmät artikkelit
Vietä päivä Vamosissa
Vietä päivä Vamosissa
Terra Creta
Terra Creta
kesäkuu 24, 2017, 3:10 am
Selkeää
Selkeää
22°C
Tuntuma: 23°C
Ilmanpaine: 1020 mb
Kosteus: 88%
Tuuli: 3 m/s PL
Puuskissa: 3 m/s
Aurinko nousee: 6:09 am
Aurinko laskee: 8:43 pm
Ennuste kesäkuu 25, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
32°C
Tuuli: 1 m/s P
Puuskissa: 3 m/s
Ennuste kesäkuu 26, 2017
Päivällä
Melkein selkeää
Melkein selkeää
32°C
Tuuli: 2 m/s PPL
Puuskissa: 3 m/s